Coffee De Madrid Yalıkavak Şubesi Açılıyor

07.07.2024
41
Okuma Süresi: 2 dakika
A+
A-
Coffee De Madrid Yalıkavak Şubesi Açılıyor

Coffee de Madrid 54. Şubesini Yalıkavak Marinada Açıyor.

Coffee de Madrid, kahve tutkunlarının vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor. Kendine özgü konsepti ve yüksek hizmet kalitesi ile sektörde öne çıkan mekan, geniş ürün gamı ve dünya mutfağından seçkin lezzetleriyle müşterilerine benzersiz bir deneyim sunuyor.

Özellikle kahve çeşitleri konusunda sınırsız seçenek sunan Coffee de Madrid, misafirlerine keyifli ve nezih mekanlarında zaman geçirme imkanı sağlıyor. Kuruluşundan beri sektöre değer katan deneyimli bir ekip tarafından yönetilen mekan, yenilikçi yaklaşımı ve geniş ürün yelpazesi ile diğer rakiplerinden ayrışıyor.

Son olarak, Coffee de Madrid’in büyüme ivmesini sürdürerek Türkiye’nin önemli noktalarından biri olan Yalıkavak Marina’da yeni bir şube açtığını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. 12 Temmuz saat 20.00’da gerçekleşecek olan açılış törenine, firmanın Kurucusu ve CEO’su Sabri Pisikoğlu’nun da katılımıyla büyük bir coşku ile gerçekleşecektir. Bu özel etkinliği kaçırmayın ve Coffee de Madrid’in eşsiz lezzetleriyle dünyanın en seçkin kahve ve kokteyl çeşitleri ile buluşmaya hazır olun!

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.